Q & A (Συχνές Ερωτήσεις)

Tι ακριβώς κάνει η QProject;

Η QProject, είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. 

Οι υπηρεσίες μας :

Μελέτη: Ανάπτυξη και Μελέτη Αρχιτεκτονικού Σχεδίου

Κατασκευή: Λύσεις κατασκευής, Κτιριακές εγκαταστάσεις, Εργολαβικές εργασίες, Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, Ειδικές Κατασκευές.

Project Management: Οικονομοτεχνική Διαχείριση του Έργου, από την οργάνωση του αρχικού σχεδιασμού  μέχρι την τελική παράδοσή του

Real Estate : Για τους πελάτες της, η QProject διαχειρίζεται την εύρεση και προσφορά κατάλληλων χώρων προς αγορά ή ενοικίαση για την υλοποίηση των επενδύσεών τους

Consulting : Σύνταξη Business Plans, Έρευνα επενδυτικών προγραμμάτων

Εξοπλισμός, Επίπλωση & Διακόσμηση: Διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού.

Θέλω να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση. Πως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Η εταιρία μας μπορεί να σας συμβουλέψει σε κάθε στάδιο της επένδυσής σας.  Συχνά, η ιδέα της έναρξης μια νέας επενδυτικής δραστηριότητας προκαλεί άγχος και ανησυχία. Σας βοηθάμε στη χρηματο-οικονομική ανάλυση, στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και στην ολοκλήρωση της ιδέας σας.

Πως μπορώ να πάρω μια προσφορά από την εταιρία σας για το έργο μου;

Μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας. Θα κανονίσουμε μια συνάντηση, ώστε να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και πως μπορούμε εμείς να σας βοηθήσουμε σε κάθε στάδιο.

Γιατί να έρθω σε εσάς;

Η εξειδίκευση μας επεκτείνεται σε κάθε είδους κατασκευαστική δραστηριότητα : ιδιωτικές κυρίες και εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους κάθε είδους (φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους γραφείων κλπ). Η διαφορετικότητα του χώρου ή της χρήσης δεν έχουν τόση σημασία. Σημασία έχει η προσήλωση στη βέλτιστη ποιότητα, στην ενσωμάτωση των αναγκών και προτιμήσεων του πελάτη και στην βέλτιστη απόδοση της επένδυσης σας. Σε όλα αυτά η  QProject δεσμεύεται.

Έχω έναν περιορισμένο Προϋπολογισμό που μπορώ να επενδύσω? Πως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Πρωταρχικό μέλημα και ευθύνη των ανθρώπων της εταιρείας μας είναι η διαρκής συζήτηση με τους πελάτες μας. Θα αναλύσουμε και θα μελετήσουμε μαζί διεξοδικά την επένδυση που θέλετε να πραγματοποιήσετε και θα καταλήξουμε από κοινού σε ένα καταρχήν βιώσιμο επενδυτικό έργο, tailor made στις ανάγκες σας και τις προσδοκίες σας. Αφού υπάρξει συμφωνία στα δεδομένα που θα σας παρουσιάσουμε τότε και μόνο τότε θα προβούμε στην υλοποίηση.

Δεν μετράει ο συνολικός προϋπολογισμός ενός έργου, αλλά ο έξυπνος τρόπος κατανομής του έτσι, ώστε να υπάρξει το συντομότερο απόδοση των χρημάτων που θέλετε να επενδύσετε.

Αναλαμβάνετε και πολύ μικρά έργα;

Στην QProject αναλαμβάνουμε  έργα κάθε εύρους, πολυπλοκότητας και προϋπολογισμού, δηλαδή είτε πρόκειται για παρεμβάσεις πολύ μικρής εμβέλειας είτε πρόκειται για πλήρεις ανακαινίσεις, είτε για νέες κατασκευές.

Αν αφότου τελειώσει το έργο και καθώς χρησιμοποιώ το κατάστημά μου, συνειδητοποιήσω ότι θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί από την αρχή τι γίνεται τότε;

Η φιλοσοφία της QProject είναι ότι η σχέση με τους πελάτες μας δεν τελειώνει μαζί με το έργο μας, αλλά τότε πραγματικά αρχίζει. Βρισκόμαστε αν πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία και επικοινωνία. Μαζί με τα έργα μας χτίζουμε και σχέσεις.

Πώς γίνεται η πληρωμή του έργου;

Η πληρωμή του κάθε έργου γίνεται σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται κάθε φορά στην Σύμβαση που έχουμε υπογράψει με τους πελάτες μας και που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και τη ρευστότητά τους.

Πώς επιλέγονται τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο; Και κυρίως τα διακοσμητικά (φωτιστικά, έπιπλα κλπ). Επίσης, θέλω ένα εξειδικευμένο έπιπλο για τον επαγγελματικό μου χώρο.

Στην QProject προτείνουμε και σχεδιάζουμε τον εξοπλισμό και τις κατασκευές μας σύμφωνα με τη φιλοσοφία και την αισθητική του κάθε έργου, σεβόμενοι βεβαίως τις προτιμήσεις και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που εκφράζουν κάθε φορά οι πελάτες μας.

Επίσης, στην QProject έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής εξειδικευμένων επίπλων για κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο, σε περίπτωση που δεν καλύπτονται οι ανάγκες του πελάτη από τα έπιπλα που διατίθενται εμπορικά στην αγορά.

Κατάθεση ερωτήματος