Blog

Our Latest News

Previous Next

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, μετέφερε τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας στην περιοχή του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

 Όραμα της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα ενισχύσει τη δέσμευση των εργαζομένων, θα κάνει ευκολότερη τη συνεργασία, θα προάγει την καινοτομία, προβάλλοντας τις λύσεις EcoStruxure, θα κάνει βέλτιστη χρήση των πόρων, ενώ παράλληλα θα ενισχύει την ευεξία (well-being) του προσωπικού.

Previous Next

Η QProject υλοποίησε την ολική ανακατασκευή του Φαρμακείου. Αντικείμενο των εργασιών ήταν η στατική ενίσχυση του σκελετού του κτιρίου, η εσωτερική διαρρύθμιση, ο εξοπλισμός και η αλλαγή όψεων.

Η στρατηγική της εταιρίας QPROJECT για την κατάκτηση υψηλότερης θέσης στην ευρωπαϊκή αγορά, με την παροχή υπηρεσιών κατασκευαστικών έργων σε όμορες χώρες, την οδήγησε στην επέκταση της σε:

1. Κύπρο - Λευκωσία: Έναρξη φορολογικής έδρας και Εγγραφή στο Μητρώο Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.)

2. Σερβία - Βελιγράδι: Ίδρυση της εταιρίας QProject D.O.O. Beograd (Δ/νση: Vojvole Vlahovica 11/V Beograd, Vozdovac 11221)

Previous Next

Η έδρα της εταιρίας QPROJECT  Μ.Ε.Π.Ε. βρίσκεται στο Χολαργό. Η ανακαίνιση του χώρου των γραφείων σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε βεβαίως από την ίδια την QPROJECT, με γνώμονα το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και με σκοπό την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του προσωπικού και των συνεργατών της. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν όπως ξύλο, γυαλί (για τα διαχωριστικά των χώρων) και πατητές τσιμεντοκονίες για δάπεδα και επενδύσεις προσέδωσαν στο χώρο το συνδυασμό της minimal αισθητικής με τη διαχρονικότητα των υλικών.

Previous Next

Η QProject πιστοποιήθηκε ως Κατασκευαστική και Μελετητική Εταιρεία κατά ISO 9001:2015, από τον Φορέα Πιστοποίησης EQA HELLAS, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην παροχή  υπηρεσιών, υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρείας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων της και έχουμε προσαρμόσει τις διαδικασίες μας, που αφορούν σε Τεχνικά, μελετητικά και Κατασκευαστικά έργα, τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που μας διέπει και τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015, ώστε να διασφαλίζουμε την κατανόηση των αναγκών και προσδοκιών των πελατών μας, μέσα στα όρια της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής.

Previous Next

Η QPROJECT διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά, στη διοργάνωση RETAIL INTERIORS AWARDS 2017, καθώς το κατάστημα της ADIDAS HELLAS στην Καλλιθέα (adidas BCS Kallithea) το οποίο κατασκευάστηκε από την QPROJECT βραβεύτηκε με το Βραβείο GOLD στην κατηγορία BEST INTERIOR - NON FOOD RETAIL / ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ.

Qproject στη Θεσσαλονίκη

Το γραφείο της QPROJECT στη Θεσσαλονίκη, Ελευθερίου Βενιζέλου 19 (Προέκταση Ανδριανουπόλεως), στην Καλαμαριά, εγκαινίασε η QProject με σκοπό την επέκταση των υπηρεσιών της πιο δυναμικά στην ευρύτερη περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος.

Previous Next

Η QPROJECT στη διοργάνωση RETAIL INTERIORS AWARDS 2016, τιμήθηκε με το Βραβείο BRONZE στην κατηγορία BEST INTERIOR – NON FOOD RETAIL - ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Φαρμακείου BOX2BOX, COSMETICS & PHARMACY STORE, στο Κολωνάκι επί της οδού Σόλωνος 60.

Η QPROJECT αναβάθμισε το Εργοληπτικό της Πτυχίο στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ), στη 2η Κατηγορία στις Κατηγορίες Οικοδομικών, Ηλεκτρομηχανολογικών και Βιομηχανικών-Ενεργειακών Έργων.

K.tsagkalidis

Δεδομένου ότι η εξειδίκευση και εμπειρία του κυρίου Κυριάκου Τσαγκαλίδη στο χώρο των φαρμακείων είναι πολυετής και αναγνωρισμένη, του ζητήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στο γνωστό κλαδικό φαρμακευτικό περιοδικό "Φαρμακευτικός_Κόσμος" με σκοπό να πληροφορήσει τους επαγγελματίες φαρμακοποιούς για τις δυνατότητες, αλλά και την προστιθέμενη αξία που προκύπτει για το φαρμακείο τους από μια μερική ή ολική ανακαίνιση.

Q Project

ΕΔΡΑ –ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Ξανθίππου 2 & Λ. Μεσογείων 176
2ος όροφος, 15561 Χολαργός
Συντεταγμένες GPS: 38.001176, 23.787716
T: +30 210 6516544
F: +30 210 6516545
E: info@qproject.gr
W: www.qproject.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 19
Προέκταση Ανδριανουπόλεως
55133 Καλαμαριά

T-F: +30 2310 452574

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ - Βελιγράδι
Vojvole Vlahovica 11/V Beograd
Vozdovac 11221

ISO 2015

 

Evea Logo

Sbc

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι! Κάντε εγγραφή στο Ενημερωτικό μας δελτίο.

© 2016 Jalp Internet Marketing Agency All Rights Reserved.