Espa 2014-2020

Η QPROJECT

QProjectLogoBlog

Ποιοι είμαστε;
Η QPROJECT ιδρύθηκε από τον Κυριάκο Τσαγκαλίδη, Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και πολυετή εμπειρία στις Μελέτες, Κατασκευές και στη Διαχείριση Έργων (Project Management).
Κύρια δραστηριότητα της εταιρίας (τεχνικό γραφείο) είναι η κατασκευή και ανακαίνιση κάθε είδους οικιακών και επαγγελματικών χώρων.
Παράλληλα προσφέρουμε όλες τις συναφείς με τις κατασκευές υπηρεσίες μέσω των αντίστοιχων Business Units όπως Μελέτες όλων των ειδών, Project Management, Συμβουλευτική και Συντήρηση Εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας έτσι για τους πελάτες μας την άριστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη από το σχεδιασμό ενός έργου μέχρι και την ολοκλήρωσή του.
Η QPROJECT, είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Γιατί εμάς;
Για την QProject, έννοιες όπως η Ποιότητα, η Αποτελεσματικότητα, η Ταχύτητα και η εν γένει η άρτια υλοποίηση των Κατασκευών μας, σε συνδυασμό πάντα με το βέλτιστο κόστος που θα κληθούν να επενδύσουν οι πελάτες μας, θεωρούνται και είναι έννοιες δεδομένες και μη διαπραγματεύσιμες ως Added Value υπηρεσίες.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι:
• Το Εξειδικευμένο Ανθρώπινο Δυναμικό και το δίκτυο καταξιωμένων συνεργατών μας, που παρέχουν δυνατότητες εκτέλεσης και παράδοσης ακόμα και των πιο πολύπλοκων και υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών έργων στα πλαίσια πάντα των αναγκών των πελατών μας.
• Ο μοναδικός και πρωτοποριακός σχεδιασμός των έργων μας, δημιουργούν για τους πελάτες μας αποτελέσματα που αντικατοπτρίζουν στο βέλτιστο τις φιλοδοξίες τους.
• Είμαστε για τους πελάτες μας “One Stop Company”. Στην QProject θα λάβουν ένα πλήρες μενού υπηρεσιών, καθετοποιημένα και ελεγμένα από τους συνεργάτες μας, με στόχο την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, βελτιστοποίηση των χρόνων παράδοσης και την οικονομικότερη εκτέλεση.
• Καινοτομία

Όραμα – Στόχοι – Φιλοσοφία
Αποστολή της QPROJECT είναι να προάγει την επιχειρηματική δραστηριότητα του Έλληνα Επιχειρηματία μεμονωμένα, τοποθετώντας τη δραστηριότητά του στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.
H εταιρία πραγματώνει το όραμά της αναπτύσσοντας σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και εφαρμόζοντας αυστηρά τις τρεις βασικές διαστάσεις της φιλοσοφίας της:
1. Εμπειρία και αποτελεσματικότητα.
2. Σταθερότητα στη μεθοδολογία της και στην παροχή των υπηρεσιών της.
3. Τήρηση βασικών αξιών των συνεργασιών της.
Η Φιλοσοφία μας είναι ότι «Ο Ρόλος της QPROJECT δεν σταματά με την Ολοκλήρωση του έργου». Κύριο μέλημα είναι οι πελάτες να βασίζονται σε εμάς και μετά την παράδοση του έργου και να εξασφαλίζουμε ότι θα νιώθουν την ίδια ικανοποίηση και ενθουσιασμό που ένιωσαν την πρώτη μέρα.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας
Η εταιρία μας διαθέτει στελεχιακό δυναμικό με πολυετή εμπειρία στoυς κλάδους των Μελετών και των Κατασκευών, καθώς και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι αξιοποιούνται ανάλογα με την τεχνογνωσία τους σε αντίστοιχα έργα.
Συνεργαζόμαστε με όλες τις ειδικότητες των επαγγελματιών και επιστημόνων που απαιτούνται για την κατασκευή και την ανάπτυξη των Έργων. Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, Σχεδιαστές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εργοδηγοί, εξειδικευμένοι τεχνίτες και σύμβουλοι επιλεγμένοι με κριτήρια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη συνέπεια στο πνεύμα της εταιρίας, βρίσκονται στην υπηρεσία της QPROJECT και συνεργάζονται αποδοτικά με τα στελέχη της εταιρίας.
Η QPROJECT, αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του εκάστοτε Έργου, δημιουργεί κάθε φορά την εξειδικευμένη Ομάδα Εργασίας, η οποία δεσμεύεται να δημιουργήσει και να παραδώσει με συνέπεια ό,τι συμφωνηθεί.

Οι υπηρεσίες μας
Μελέτες
Αρχιτεκτονικές, Ηλεκτρομηχανολογικές, Τοπογραφικά Σχέδια, Οικοδομικές άδειες. 
Κατασκευή
Κύριες και Εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι και εμπορικά καταστήματα, γραφεία, Smart houses, Μεταλλικά κτίρια.
Project management
Συμβουλευτική για Επενδυτικά Προγράμματα, Business Plans, Merchandising, Διαχείριση αποθεμάτων.
Συντήρηση Εγκαταστάσεων
Συστήματα ασφαλείας, πυρασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, κλιματισμού και θέρμανσης.
Eξοπλισμός, Επίπλωση & Διακόσμηση
Διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού.

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015
Η QProject πιστοποιήθηκε ως Κατασκευαστική και Μελετητική Εταιρεία κατά ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015, από τον Φορέα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην παροχή  υπηρεσιών, υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρείας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων της και έχουμε προσαρμόσει τις διαδικασίες μας, που αφορούν σε Τεχνικά, μελετητικά και Κατασκευαστικά έργα, τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που μας διέπει και τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015, ώστε να διασφαλίζουμε την κατανόηση των αναγκών και προσδοκιών των πελατών μας, μέσα στα όρια της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής.

Πρωταρχικοί μας στόχοι και όραμα της εταιρίας μας είναι:
- η διατήρηση υψηλού επιπέδου αποδοτικότητας των στελεχών μας και
- η επίτευξη διαρκούς βελτίωσης των εσωτερικών διεργασιών.

Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων, η Διοίκηση δεσμεύεται να διαθέτει:
- άρτια οργάνωση και προσωπικό με εκπαίδευση υψηλού επιπέδου,
- εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας,
- τη διάθεση και τα μέσα για τη συνεχή βελτίωση,
- όλους τους απαραίτητους πόρους.

 

 

Banner Award 17

Έργα μας...

Το ανθρώπινο δυναμικό μας...

Για την υλοποίηση των Έργων της, η QProject συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες των επαγγελματιών και επιστημόνων που απαιτούνται για την κατασκευή και την ανάπτυξη των Έργων της. Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, designers εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εργοδηγοί, εξειδικευμένοι εργάτες – κατασκευαστές και σύμβουλοι επιλεγμένοι με κριτήρια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη συνέπεια στο πνεύμα της εταιρίας, βρίσκονται στην υπηρεσία της QProject και συνεργάζονται αποδοτικά με το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας.

Business

Η QProject, αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του εκάστοτε Έργου, δημιουργεί κάθε φορά την εξειδικευμένη Ομάδα 

Εργασίας, η οποία δεσμεύεται να δημιουργήσει και να παραδώσει με συνέπεια ό,τι συμφωνηθεί.

Contact El

Q Project

ΕΔΡΑ –ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Ξανθίππου 2 & Λ. Μεσογείων 176
2ος όροφος, 15561 Χολαργός
Συντεταγμένες GPS: 38.001176, 23.787716 (Δείτε τον χάρτη)
T: +30 210 6516544
F: +30 210 6516545
E: info@qproject.gr
W: www.qproject.gr

ΑΡ. ΓΕΜΗ 128028701000

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 19
Προέκταση Ανδριανουπόλεως
55133 Καλαμαριά

T-F: +30 2310 452574

ISO 2015 New

 

Evea Logo

Sbc

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι! Κάντε εγγραφή στο Ενημερωτικό μας δελτίο.

© 2016 Jalp Internet Marketing Agency All Rights Reserved.